اکرم حسنیان؛ دارچین: شما هم از طرفداران غذاهای دریایی و به طور
خاص ماهی هستید؟ اگر اینطور است باید خوشحال باشید چون به این راحتیها افسرده نخواهید شد. خبر تازه دارچین برای شما این است که پژوهشهای تازه تاثیر مصرف ماهی برای پیشگیری از ابتلا به افسردگی راه تایید کردهاند.
این پژوهشها تایید کردهاند که افرادی که حداقل یک بار در هفته مصرف ماهیهای دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذاییشان جای دادهاند، هم روحیه شادابتری دارند و هم کمتر دچار افسردگی میشوند.
برای همین هم متخصصان تغذیه مصرف گروهی از ماهیها که دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، را به افرادی که دچار استرسهای روزمره کاری و ناشی از زندگی شهری هستند و همچنین گروههایی که در آستانه ابتلا به افسردگی هستند، توصیه میکنند.
این پژوهشها ثابت کرده است که امگا ۳ ماهی با کاهش التهاب و ارتجاعی شدن رگها، خونرسانی به مغز را سرعت میبخشد. همین فرآیند سبب میشود که افراد احساس آرامش بیشتری را تجربه کنند.
نظر خود را ارسال کنید