تارت شکلاتی انار و فندق، یک ایده ساده و در عین حال خوش طعم است که یلدای شما را شیرین میکند. این تارت یک دسر حرفهای به نظر میآید اما درست کردن آن به سختی دسرهای دیگر نیست و مواد اولیه آن هم، همیشه در آشپزخانههای ایرانی پیدا میشود. پس تردید نکنید و همین حالا دست به کار شوید.
مواد لازم برای تارت شکلاتی انار و فندق
- بیسکوییت کرمدار شکلاتی: ۳۰۰ گرم
- کره ذوب شده: ۱۰۰گرم
- کاکائو: ۲۵۰ گرم
- خامه: ۲۵۰ گرم
- دانه انار: یک تا یک و نیم پیمانه
- فندق خرد شده: یک پیمانه
مراحل تهیه تارت شکلاتی انار و فندق
گام اول
- برای درست کردن لایه زیرین تارت، بیسکوییتهای شکلاتی را با استفاده از غذاساز یا به صورت دستی، پودر کنید.
نکته: یکی از بهترین راهها برای پودر کردن بیسکوییت به صورت دستی، این است که آنها را در یک کیسه زیپکیپ بریزید و بعد با ضربه وردنه یا گوشتکوب، آن را کاملا پودر کنید.
گام دوم
- پس از پودر کردن بیسکوییتها، کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
گام سوم
- پس از اینکه بیسکوییت و کره به خوبی ترکیب شد، مخلوط را داخل قالب تارت بریزید و با کمی فشار قاشق و یا یک استکان، خمیر را به قالب و دیوارههای آن فیکس کنید.
گام چهارم
- وقتی خمیر را به صورت یکنواخت در قالب قرار دادید، آن را درون یخچال (اگر وقت ندارید فریزر) بگذارید.
طرز تهیه دسر بانوفی پای موز مرحله به مرحله
گام پنجم
- شکلات تختهای را تکه تکه کنید. دقت داشته باشید در صورت امکان، شکلات با کیفیتی را انتخاب کنید چون در طعم نهایی دسر شما تاثیرگذار است.
گام ششم
- خامه را در یک شیرجوش نچسب بریزید و روی گاز قرار دهید. شعله را بسیار ملایم تنظیم کنید. صبر کنید تا خامه کمی گرم شود از کنارههایش حبابهای کوچکی ظاهر شود.
گام هفتم
- در این مرحله تکههای شکلات را به خامه اضافه کنید. حدود یک دقیقه صبر کنید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و فورا با لیسک یا همزن پلاستیکی با هم مخلوط کنید تا شکلاتها کاملا ذوب و یکدست شوند.
گام هشتم
- پس از این مرحله، نوبت اضافه کردن فندقهاست.
- بهتر است فندقها خیلی حالت ریز و پودری نداشته باشند تا هنگام میل کردن، طعم و حجم آنها را زیر دندان حس کنید (مشابه هوبی)
گام نهم
- قالب تارت را از فریزر یا یخچال خارج کنید.
- ترکیب آماده را روی آن بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
گام نهایی
- چند دقیقه صبر کنید.
- سپس انارها را روی فیلینگ یا همان مایع شکلاتی به هر شکلی که تمایل دارید، پخش کنید.
- دوباره قالب را در یخچال بگذارید و حداقل سه ساعت صبر کنید.
تارت شما آماده سرو است.
نظر خود را ارسال کنید