طرز تهیه سالاد پاستا اُرزو بسیار ساده و هیجانانگیز است. این سالاد به خاطر داشتن پنیر موتزارلا انرژی خوبی دارد و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در نظر گرفته شود.
ترکیب عطر و طعم مواد تشکیل دهنده این سالاد، بسیار جذاب و هیجانانگیز است پس اگر اهل پاستا یا سالاد هستید، دست به کار شوید. با یک بار تهیه سالاد پاستای اُرزو احتمالا به یکی از طرفداران همیشگی آن تبدیل خواهید شد. این سالاد همچنین برای مهمانیها یک گزینه شیک و عالی است.
مواد مورد نیاز (برای چهار نفر)
- پاستا اُرزو خشک: یک فنجان
نکته دارچین: اگر به این نوع پاستا دسترسی ندارید، میتوانید از انواع دیگر پاستا هم استفاده کنید.
- پنیر موتزارلا توپی: یک پیمانه یا ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی گیلاسی: یک پیمانه یا ۲۵۰ گرم
- نمک: یک قاشق چایخوری
- ریحان تازه: چند پر
- سس بالزامیک: به میزان دلخواه
گام اول/ پخت پاستا
- نمک و پاستا را در آبجوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا مثل پاستاهای دیگر، نرم و آماده خوردن شود.
- بعد آن را آبکشی کنید. اگر میخواهید پاستا به هم نچسبد، کمی آن را با آب سرد بشورید و صبر کنید تا دمای محیط را به خود بگیرد.
گام دوم/ گوجههای وسوسهانگیز
- گوجههای گیلاسی معمولا ترش را بشورید.
- حالا آنها را روی یک تخته آشپزخانه، نصف کنید.
نکته دارچین: اگر اندازه گوجهها خیلی کوچک است، میتوانید آنها را به صورت کامل در سالاد بگذارید.
گام سوم/ با عطر ریحان
- ریحانهای تازه را بشورید و منتظر بمانید تا کاملا خشک شوند.
- حالا آنها را روی تخته آشپزخانه، به صورت نواری ریز کنید.
گام چهارم/ ترکیب هیجانانگیز
- پاستای خنک شده را در یک ظرف بزرگ بریزید.
- گوجه، ریحان و پنیر را به آن اضافه کنید.
- ترکیب را زیاد هم نزنید.
گام پنجم/ مزهدار کردن
- سس سرکه بالزامیک را به این ترکیب اضافه کنید.
پیشنهاد دارچین: اگر دوست داشته باشید میتوانید مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید و از سالاد خوشمزهای که در کمتر از ۱۵ دقیقه درست کردهاید، لذت ببرید.
Join the discussion