پاستا لینگویینی مرغ و ژامبون یک وعده غذایی سریع و ساده است که میتواند در مهمانیهای دوستانه به عنوان غذای اصلی و در مهمانیهای رسمیتر به عنوان غذای مکمل طبخ شود. تهیه این غذا بسیار ساده است و زمان زیادی هم از شما نمیگیرد. از طرف دیگر قیمت تمام شده این غذا به عنوان یک وعده غذای ملل، در مقایسه با غذاهای بین المللی دیگر بسیار مناسب است. پس به خودتان تردید راه ندهید و همین حالا دست به کار شوید.
- مدت آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- مناسب برای: ۴-۵ نفر
نکته دارچین: اگر تعداد مهمانهای شما بیشتر از این تعداد است، مواد اولیه را به همین تناسب افزایش دهید.
مواد لازم برای پاستا:
- پاستا لینگوئینی 350 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
- ژامبون گوشت خرد شده 350 گرم
- سینه مرغ بدون استخوان خرد شده 350 گرم
- فلفل سیاه به مقدار کافی
- نمک به مقدار کافی
- گشنیز خشک شده 2 قاشق چایخوری
- سیر خرد شده 2 حبه
- بروکلی خرد شده 1 دسته
- شیر پر چرب 3/4 پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه
طرز تهیه پاستای لینگوئینی مرغ و ژامبون
سس این پاستا در چند مرحله تهیه میشود. در مرحله اول ژامبون سرخ میشود، بعد از آن مرغ و بعد هم بروکلی با شیر و پنیر پخته میشود. بروکلی از پر خاصیتترین سبزیجات است و همراه با مرغ ارزش غذایی پاستا را کامل میکند.
شیر، پنیر و ژامبون برشته شده هم طعم آن را تکمیل میکنند. خلاصه این که این پاستای لینگویینی با سس پر مایهاش ترکیب فوقالعاده مغذی و خوشمزهای است.
گام اول
در قابلمه بزرگی پر از آب کمی نمک اضافه کنید و پاستا را در آن بپزید تا به مقدار کافی نرم شود. سپس آن را آبکش کنید. ۱ پیمانه از آب پاستا را نگه دارید و آن را به قابلمه برگردانید.
در این مدت، روغن را در تابه بزرگی داغ کنید. ژامبون را به آن اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه هم بزنید تا برشته شود.
گام دوم
مرغ را به تابه اضافه کنید. در صورت لزوم کمی دیگر روغن هم اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. بعد از آن، گشنیز خشک شده را هم اضافه کنید. ۱۰-۱۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه بدهید تا دو طرف تکههای مرغ طلایی رنگ شود. سپس محتویات تابه را به بشقابی منتقل کنید.
گام سوم
سیر را داخل تابه بریزید و کمی آن را سرخ کنید تا کاملا معطر شود. بروکلیها را با ۱/۴ پیمانه آب اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
گام چهارم
شیر را همراه با ۱/۲ پیمانه آب پاستا و پنیر پارمسان رنده شده به تابه اضافه کنید و صبر کنید روی شعله ملایم داغ شود. وقتی مایع کمی غلیظ شد (۲-۳ دقیقه) پاستای رشتهای را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ و مخلوط ژامبون را هم اضافه کنید و با بقیه مواد هم بزنید.
پاستای لینگویینی مرغ و ژامبون را در ظرف مورد نظرتان بریزید و کمی دیگر پنیر پارمسان روی آن رنده کنید. نوش جان!
Join the discussion