برای دسر شب یلدا شما حتما گزینه های زیادی پیشِ رو دارید اما بهتر است حتما روی میز شب یلدا، یک دسر سنتی ایرانی هم داشته باشید. دارچین به شما پیشنهاد میکند موس لبو را انتخاب کنید که هم یک دسر زمستانی خوشمزه است و هم تهیه مواد اولیه آن کار سادهای است.
مواد مورد نیاز برای دسر موس لبو
- آب: دو قاشق سوپخوری
- آب لبو: دو قاشق سوپخوری
- لبو رنده شده: 300گرم
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
- شیر: یک پیمانه
- زرده تخم مرغ: چهار عدد
- شکر: 75 گرم
- سفیده تخم مرغ: سه عدد
- خامه: 250 گرم
طرز تهیه دسر شب یلدا
گام اول
شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همانگونه نگه دارید.
گام دوم
در ظرف دیگری زرده تخممرغ و شکر را با هم ترکیب کنید. آنقدر هم بزنید تا سفید شود.
گام سوم
حالا شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و دوباره هم بزنید.
بعد این ترکیب را روی حرارت ملایم به جوش آورید.
گام چهارم
پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید. وقتی کمی خنک شد به شیر و زرده تخممرغ خنک شده اضافه کنید.
گام پنجم
سفیده تخممرغ را هم بزنید تا کاملا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن اضافه کنید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید.
گام ششم
خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید.
بعد روی آن را تزئین کنید.
نمونههای متفاوت تزئین دسر موس لبو
نظر خود را ارسال کنید