دارچین: گراتن مرغ و سیبزمینی یکی غذای پرطرفدار است که هم به عنوان وعده کامل غذایی و هم به عنوان دسر، سرو میشود.
تهیه این نوع گراتن، بسیار آسان است؛ کافی است کمی وقت، حوصله و مواد اولیه سادهای که در هر آشپزخانهای پیدا میشود را کنار هم بگذارید، تا یک وعده غذایی هیجانانگیز داشته باشید.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی متوسط: سه عدد
آرد: چهار قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم لیوان
پنیر پیتزا یا پنیر پارمیزان: یک بسته متوسط
قارچ: 250 گرم
آویشن، نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیش از هر کاری سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را ورقه ورقه کنید. حالا نوبت به قارچها میرسد. قارچها را هم ورقه ورقه کنید و با مقدار اندکی کره تفت دهید. اگر تمایل به اضافه کردن رب گوجه دارید، در همین مرحله آن را به مواد اولیهتاناضافه کنید.
حالا نوبت به آرد و شیر میرسد. آرد را در شیر حل کرده و روی شعله قرار دهید تا خوب بجوشد. حین جوشیدن، باید شیر را مرتبا هم بزنید تا به میزان کافی غلیظ شود.
در این مرحله میتوانید آویشن، نمک و فلفل را به مایع اضافه کنید.
یک ظرف پیرکس بردارید. آن را کاملا چرب کنید. یک لایه سیب زمینی در آن بچینید. بعد قارچ و مایع آن را روی سیبزمینیها بریزید و سپس سس سفید شیر و آرد را هم اضافه کنید.
حالا نوبت به اضافه کردن پنیر میرسد. پنیر پیتزا یا پنیر دیگر مد نظرتان را به مواد اضافه کنید.
فر را از پیش روشن کنید و در دمای مناسب پخت لازانیا تنظیم کنید. ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. شما میتوانید در مایکروفر هم یک گراتن خوشمزه تهیه کنید.
نوش جان
نظر خود را ارسال کنید