برخورد با بیماران در ماه رمضان، همیشه حتی از سوی پزشکان، گاهی با نگاههای سلیقهای همراه است. البته باید بپذیریم که حتی برای بیماریهای مشابه هم نمیتوان نسخه یکسانی پیچید. مثلا شما هم شنیدهاید که میگویند اگر دچار بیماریهای کلیوی هستید، نباید روزه بگیرید. این یک حکم کلی است که نمیشود آن را به همه بیماریهای کلیوی و حتی همه بیمارها تعمیم داد. توصیه به روزه گرفتن و یا منع از روزه گرفتن مگر درباره بعضی از بیماریهای خاص، به ویژگیها و تواناییهای جسمی بیمار، مرحله بیماری و سیر پیشرفت آن، موقعیت مکانی و جغرافیایی، محیط زندگی و شرایط کاری بیمار بستگی دارد.
دارچین هم قصد ندارد یک نسخه مشترک برای همه بیماران مبتلا به این بیماریها بپیچد. جدولی که در ادامه آمده، از منابع معتبر به دست آمده است، با این حال شما به عنوان یک راهنمای عمومی به آن نگاه کنید و برای دریافت مشاورههای تخصصی، حتما از پزشک معتمد خودتان راهنمایی بگیرید.
Now reading: باید و نبایدهای روزهداری برای بیماران
Share on:
Related posts
کبد چرب چیست و چه علایمی دارد؟ راهکارهای پیشگیری از بروز کبد چرب
- 1885 views
کبد چرب چیست؟ چرا این روزها تعداد افرادی که در سن جوانی به این بیماری دچار میشوند رو به افزایش است؟ چرا پیشگیری از ابتلا به آن ضروری است؟ پزشکان میگویند وجود چربی در کبد، طبیعی است اما اگر میزان این چربی بیشتر از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کب...
Continue reading سرطان رحم را بشناسید/ نشانه های سرطان رحم برای تشخیص به موقع
- 1597 views
سرطان رحم با برخی از نشانهها بروز میکند. اگرچه بروز این علایم به طور قطع نشان دهنده ابتلا به این سرطان نیست، اما شناسایی و پیگیری آنها از اهمیت خاصی برخوردار است.
برای پیشگیری از ابتلا به سرطان رحم، بهترین راهکار این است که یکسری آزمایشها و معاینات سالا...
Continue reading سردرد صبحگاهی از کجا میآید؟ چاره چیست؟
- 1631 views
سردرد صبحگاھی، اگرچه قبل از شروع یک روز پرمشغله و شلوغ آغاز میشوند، اما بسیار آزاردهنده هستند.
به گزارش prevention علل ابتلا به این سردردها برخی اوقات خارج از کنترل است و از برخی دیگر میتوان پیشگیری کرد:
کاهش کیفیت خواب
در نتیجه کم خوابی...
Continue reading
Join the discussion