آماده کردن یک شام سبک ارغوانی رنگ اصلا کار پیچیده ای نیست؛ کافیست چند عدد گوجه و بادمجان و پنیر ورقه ای پیتزا و چند برگ ریحان بنفش و سبز را از میان خوراکی های توی یخچالتان انتخاب کنید و دست به کار شوید.
تهیه این غذا بسیارساده است و شما می توانید در یک مدت زمان بسیار کوتاه آن را آماده کنید و بر سر میز شامتان بگذارید؛ دارچین پیشنهاد می کند برای مهمانی بعدیتان از این دستور استفاده کنید و یک پیشغذای شیک و خوش طعم را بر سر میز مهمانی هایتان بیاورید؛ شک نکنید که مورد تعریف و تمجید میهمان هایتان واقع می شوید.
این روزها پیدا کردن بادمجان های خوش رنگ بنفش و ارغوانی کار سختی نیست؛ دو عدد بادمجان را خوب بشوییید، سرش را جدا کنید و با پوست ورقه ورقه اش کنید؛
گوجه های قرمز رنگتان و پنیر پیتزا را نیز به آرامی ورقه کنید و کنار بگذارید.
به بادمجان ها نمک بزنید و بگذارید چند دقیقهای بماند، سپس با برس کمی روغن به دو طرفشان بمالید و در فر یا ماهیتابه رژیمی بگذارید تا گریل شوند؛ یادتان باشد، پس از پخت یک سمت ورقه ها، حتما آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز به خوبی گریل شود.
پس از آماده شدن بادمجان ها، روی هر ورقه اش، یک گوجه بگذارید، کمی نمک و فلفل بپاشید و سپس ورقه پنیر را رویش بگذارید و در آخر یک ورقه دیگر بادمجان روی آنها قرار دهید.
در نهایت هم برای تزیین روی کار می توانید از برگ های بنفش و سبزرنگ ریحان کمک بگیرید، در ظرف بچینید و بر سر میز بیاورید؛
شک نکنید که اهالی سفره سلیقه تان را مورد تحسین قرار خواهند داد و مجبور می شوید وعده پخت دوباره این غذای ارغوانی رنگ را به آنها بدهید؛ می گویید نه؟ امتحان کنید…
نظر خود را ارسال کنید