دارچین: یک مطالعه جدید نشان داده است که کمخوابی، منجر به افزایش مصرف غذاهای ناسالم، به ویژه قند و چربی میشود.
خواب همراه با مرحله حرکت سریع چشم (REM)، یک مرحله منحصر به فرد از خواب است که لحظات آخر قبل از به خواب رفتن است و مشخصه آن حرکت تصادفی چشم و رخوت کامل بدن است.
این مطالعه نشان داد که هنگامی که افراد دچار بیخوابی میشوند، قشر میانی جلوی مغز- ناحیهای از مغز که هنگام تفکر در مورد خود به کار گرفته میشود- میتواند نقش مستقیمی در کنترل میل ما به مصرف غذاهایی که وزن را بالا میبرند و دارای محتوای قند بالایی هستند، داشته باشد.
در این مطالعه، محققان از یک روش جدید استفاده کردند تا با یک تکنیک شیمیایی ژنتیکی برای مسدود کردن سلولهای عصبی جلویی مغز، خواب از دست رفته REM را در موشها تولید کنند. این مطالعه نشان داد که مسدود کردن این سلولهای عصبی اثر از دست دادن خواب REM در مصرف قند را معکوس میکند، در حالی که هیچ تاثیری در مصرف چربی ندارد.
قشر جلویی مغز در قضاوت در مورد دلپذیری غذاها از طریق طعم، بو و بافت ایفای نقش میکند. علاوه بر این، افرادی که چاق هستند، هنگامی که در معرض مواد غذایی پرکالری قرار میگیرند، فعالیت در قشر جلویی مغز افزایش مییابد.
نظر خود را ارسال کنید