دارچین: اگر دوست دارید با سادهترین مواد اولیه و در کمترین زمان ممکن، برای مهمانهایتان یک بستنی خاطرهانگیز تهیه کنید، دست به کار شوید. مطمئن باشید که این یک تجربه متفاوت برایتان خواهد بود و یک نتیجه منحصر به فرد خواهد داشت و با این دسر میتوانید هنر آشپزیتان را به همه نشان بدهید.
تنها چیزی که درباره این ترکیب میتوانم به شما بگویم، این است که اگر به کره بادام زمانی حساسیت ندارید، حتما عاشق این دسر ساده خواهید شد.
مواد مورد نیاز:
سه عدد موز رسیده بزرگ، خرد شده و منجمد
دو پیمانه کوچک پودر کاکائوی تلخ
سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
طرز تهیه:
پیش از هرچیز، موز را در فریزر بگذارید و به سراغ کارهای دیگرتان بروید. بهتر است موز حداقل یک ساعت در فریزر بماند تا کاملا یخ بزند.
موز یخ زده را از فریزر بیرون بیاورید. پوست آن را به راحتی جدا کنید. قطعه قطعه کنید و همراه با پودر کاکائو و کره بادام زمینی در غذاساز یا مخلوط کن به خوبی با هم ترکیب کنید.
این کار را آنقدر ادامه دهید تا بافت مواد ترکیب شده، مانند بستنی شود. بسته به قدرت مخلوط کن شما، ممکن است لازم باشد از دو تا چهار دقیقه مواد را باهم ترکیب کنید.
میتوانید این بستنی را تازه میل کنید یا آن را در فریزر بگذارید و هروقت دوست داشتید، آن را سرو کنید.
مطالب مشابه
درمان خوشمزه تابستان: بستنی یخی بدون شکر
نظر خود را ارسال کنید