دارچین: کلمپلو غذایی است که یا طرفدارهای زیادی دارد یا کسانی هستند که حاضر نیستند به آن لب بزنند. اما شاید تجربه یک شیوه جدید پخت کلمپلو، شما را هم ترغیب کند که به جمع طرفداران این غذای جهانی بپیوندید.
مصرف گل کلم، احتمال ابتلا به انواع سرطانها به خصوص سرطانهای پروستات، سینه، روده، تخمدان و مثانه را کاهش میدهد. محققان کانادایی در بررسیهای خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش میدهد.
پس اگر مشتاق شدید شیوه آمریکایی پخت کلمپلو را بیاموزید، این مواد را آماده کنید و دست به کار شوید:
یک سر گل کلم
چهار پیمانه برنج
دو حبه سیر
دو قاشق غذاخوری جعفری تازه
یک قاشق غذاخوری آویشن تازه یا مقداری پودر آویشن
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک، یک دوم قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق غذاخوری
یک دوم فنجان گشنیز
یک قاشق غذاخوری روغن پختنی
آبلمیو به میزان دلخواه
دستگاه غذاساز
گام اول:
برنج آبکش شده را در دستگاه غذاساز بریزید و کمی آن را له کنید.
گلکلم را از ساقه جدا کرده و به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید. بعد آن را در غذاساز بریزید و ریز کنید. اینکار را آنقدر ادامه دهید تا گلکلم هم بافتی مانند برنج پیدا کند.
گام دوم:
روغن را در ظرف مناسبی بریزید. گلکلم را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط حدود پنج تا ده دقیقه تفت دهید.
در این مرحله میتوانید چاشنیها و آبلیمو را اضافه کنید.
گام چهارم:
روغن زیتون را در ظرف بزرگی بریزید. سیر رنده شده یا له شده را کمی در آن تفت دهید. وقتی عطر سیر را احساس کردید، برنجی که از قبل آبکش کردهاید را به آن اضافه کنید. دوباره کمی نمک بزنید.
گام پنجم:
در طرز تهیه این گلکلم، بعد از پنج دقیقه تفت دادن، جعفری و آویشن به آن اضافه میشود و بلافاصله غذا سرو میشود. اما با توجه به ذایقه ایرانی بهتر است بعد از اضافه کردن سبزیهای معطر، 20 دقیقه برنج را بپزید تا نرم شود.
نوش جان
نظر خود را ارسال کنید