حفاظت از سيستم قلبي عروقي بدن، كاهش خطر ابتلا به سرطان و كمك به سلامت چشم از خواص درماني روغن هسته انگور است.
به گزارش دارچین، به نقل از وبدا؛ ریيس اداره نظارت بر مواد غذائي و آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكي فسا گفت: روغن هسته انگور يك روغن خوشمزه و ايدهآل براي آماده كردن غذاهاي سرد و گرم است.
زهرا مجدي گفت: براي تهيه ماده اوليه اين روغن كشت مخصوصي صورت نميگيرد و از هسته انگورهايي كه براي آبگيري و سركه استفاده شدهاند، روغن استخراج مي شود. اين روغن در كشورهاي اروپايي در پختوپز، سرخ كردن و صنايع آرايشي و بهداشتي كاربرد دارد.
روغن انگور، روغني است به رنگ سبز يا زرد روشن با مزه و بويي بسيار ملايم كه فاقد اسيد چرب ترانس، كلسترول، اسيد چرب آزاد و سديم است و غني از ويتامينهایE,D,A,C و همچنين اسيدهاي چرب ضروري بويژه امگا شش است.
مجدی گفت: روغن هسته انگور غني از پروآنتيسيانين است كه يك آنتياكسيدان بسيار قوي است و ميتواند مانع از تخريب سلولي در اثر راديكالهاي آزاد شود. راديكالهاي آزاد بمبهاي تخريبكنندهاي هستند كه در اثر مصرف دود سيگار، الكل، برخي داروها و مواد شيميايي، مصرف بيش از حد روغنهاي جامد و حتی برخورد اشعه خورشيد بر پوست و همین طور اشعه ايكس در بدن بوجود ميآيد.
رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی فسا گفت: روغن هسته انگور بافتهاي پيوندي را تعمير و تقويت ميکند و همچنين به سلامت پروتئين كلاژن سلولهاي بنيادي و فعاليت آنزيمها كمك ميكند.
دندانپزشكان مصرف انگور و هسته آن را در سلامت دندان و لثه بسيار موثر ميدانند، زيرا آنتي اكسيدان موجود در آن از خرابي دندان ها جلوگيري ميكند و موجب ميشود لثهها سفت و صورتي باقي بمانند.
ریيس اداره نظارت بر مواد غذائي درباره خواص درماني روغن هسته انگور گفت: روغن هسته انگور از جمله روغنهايي است كه علاوه بر خواص با ارزش تغذيهاي داراي خواص درماني و دارويي شفابخشی از جمله: حفاظت از سيستم قلبي عروقي بدن در مقابل خطر ابتلا به تصلب شرائين و آرترواسكلروزیس، كمك به كاهش كلسترول بد خون(L.D.L ) و افزايش كلسترول خوبH.D.L ، حفظ فشار خون در سطح متعادل و كاهش تشكيل لخته خون، كاهش خطر ابتلا به سرطان، كمك به طراوت و شادابي پوست و بافتهاي دیگر بدن و كمك به سلامت چشم است.
Join the discussion